En zehirli 5 Yilan

2/22/2015 0 Comments

En zehirli 5 Yilan
En zehirli 5 Yilan

En zehirli 5 Yilan Birçok insan yılan adını duyduğu zaman bile ürperirler. Bunda da haksız sayılmazlar, ancak her ne olursa olsun yılanlar doğanın en tehlikeli canlılarındandır. Yırtıcı hayvanların ilk sıralarında gelen yılanlar, gizemli görünüşlerinin yanı sıra, zehirli olanları da oldukça tehlikelidir.

Çıngıraklı yılan
En zehirli 5 Yilan

Çıngıraklı Yılan, 3 metreye ulaşan boylarıyla Güney Amerika ormanlarının en tehlikeli yılanlarından biridir. Bir ısırığı ile 1 insanı ve 1600’den fazla fareyi öldürebilecek kadar zehir salgılayabilmektedir.
Engerek yılanı
En zehirli 5 Yilan

Engerek Yılanı, Ülkemizde de türleri görülen engerek yılanının bu türü, Kuzey Afrika ve Ekvator coğrafyasında yaşamaktadır. Tek bir ısırığıyla insanda iç kanama olmasını sağlayan bu yılan türü 2 insanı öldürebilecek kadar zehir üretebilmektedir.
Russell Engereği
En zehirli 5 Yilan

Russell Engereği, Tek bir ısırık sayesinde 4 insanı ve 7 bine yakın fareyi öldürebilecek kadar zehir üretebilmektedir.
Mamba yılanı
En zehirli 5 Yilan

Mamba yılanı, Çok hızlı olan bu yılanın boyları 4 metreyi bulmaktadır. 2 metre uzaklıktan karşısındakini ısırabilen Kara Mamba, tek bir ısırığıyla 4 insanı öldürecek güçte zehir salgılamaktadır.
Deniz Yılanı
En zehirli 5 Yilan

Deniz Yılanı, Zehri geç etki etse de insanlar bu yılan tarafından ısırıldıklarında, fazla zaman geçirdiklerinden solunum yetmezliğinden ölmektedirler. Tek bir ısırığıyla 2000’e yakın fareyi öldürebilecek zehir üretebilmektedir.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: