Tarihin en zeki insanları

2/23/2015 0 Comments

Tarihin en zeki insanları arasinda malesef aralarinda hic Türk yok.


Albert Einstein IQ düzeyi

Albert Einstein Yahudi asıllı 14 Mart 1879 dogumlu Alman teorik fizikçi Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelmis IQ düzeyi 160.


Ludwig van Beethoven IQ düzeyi

Ludwig van Beethoven Alman klasik müzik bestecisi. Ludwig van Beethoven Bonn’da 8 oğlu olan, fakat bunların hepsinin de kendisi gibi engelli olduğu bir ailenin çocuğudur. İlk müzik öğretmeni babasıdır IQ düzeyi 165.

Stephen Hawking IQ düzeyi

Stephen Hawking, ingiliz fizikçi, evrenbilimci, astronom, teorisyen ve yazar IQ düzeyi 160.

Galileo Galilei IQ düzeyi

Galileo Galilei italyan fizikçi, matematikçi, gökbilimci ve filozof. Galileo hem yüzyıllardır hakim olan Aristoteles akımından, hem de Kutsal Kitap'tan şüphe duyarak Orta Çağ'daki bilim anlayışında devrim yaratmıştır IQ düzeyi 185.

Johann Wolfgang Von Goethe IQ düzeyi

Johann Wolfgang Von Goethe alman hezarfen edebiyatçı, politikacı, ressam ve doğabilimci. Aynı zamanda çeşitli doğa bilimleri alanlarında araştırmalar yapmış ve yayınlar çıkarmıştır IQ düzeyi 210 yuh yani :D.

Isaac Newton IQ düzeyi

Isaac Newton ingiliz fizikçi, matematikçi, astronom, mucit, filozof, ilahiyatçı. 1687’de yayımlanan kitabı Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica, klasik mekaniğin temelini atmıştır ve tarihte en önemli bilimsel kitaplardan biridir IQ düzeyi 190.

Leonardo da Vinci IQ düzeyi

Learondo da Vinci rönesans döneminde yaşamış İtalyan hezârfen, döneminin önemli bir düşünürü, mimarı, mühendisi, mucidi, matematikçisi, anatomisti, müzisyeni, heykeltıraşı, botanisti, jeoloğu, kartografı, yazarı ve ressamıdır IQ düzeyi 220.

Charles Darwin IQ düzeyi

Charles Darwin ingiliz biyolog ve doğa tarihçisi. İnsan dahil tüm canlı türlerinin doğal seçilim yoluyla bir ya da birkaç ortak atadan evrildiğini öne sürmüş ve o günün şartlarına göre bu teoriyi destekleyen pek çok kanıt sunmuştur IQ düzeyi 165.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: