Yarim Kafali Adamlar

6/02/2015 0 Comments

Yarim Kafali Adamlar, Kimileri Uyusturucu kimileri ise kör talih kurbani olan bu yarim kafali adamlar hayatlarini hala sürdürmeye calisiyor iste hikayeleri.



Carlos Rodriguez

ABD'de yaşayan Carlos Rodriguez, uyuşturucu aldıktan sonra direksiyon başına geçti. Ancak yola çıktıktan kısa süre direksiyonun hakimiyetini kaybeden Rodriguez başka bir araca çarptı. Kazada kafatasının ve beyninin bir bölümünü kaybeden Rodriguez şimdi internetten gençleri uyuşturucunun zararlarına karşı uyarıyor. YouTube'da çektiği videoyu yayınlayan Rodriguez, nam-ı diğer "yarım kafa" gençlere "Uyuşturucu kullanırsanız sonunuz benim gibi olur" uyarısı yapıyor ve kaza sırasında otomobilin rüzgarlığının tamamen kafasına indiğini ve yine beyninin bir bölümünü kazada kaybettiğini anlatıyor. 

Korkunç kazanın ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi olan Rodriguez, o zamana kadar hergün esrar tükettiğini, uyuşturucu hap ve alkol kullandığını belirtti.

Lee Charlie

Tayland’da tatil yapan İngiliz Lee Charlie (32), geçen ay Koh Tao Adası’ndaki otelin balkonundan, hatırlayamadığı nedenle düştü. 7 metreden kafa üstü çakılan Charlie’nin beynindeki baskıyı azaltmak için kafatasının büyük bölümü çıkarıldı. İngiliz turist, haftalar sonra kafatası parçasıyla ülkesine döndü. Tedavisi Cambridge’te sürecek ve kemik, platin destekle yerine konacak.


Antonio Lopez Chaj, Los Angeles’ta bir barda yediği dayak sonrası beyin zedelenmesi yaşadı. Kendisini bu hale getirenlere dava açtı ve 58 Milyon dolar tazminat kazandı. Chaj 2010 yılında Los Angeles’ta bir barda çıkan kavgayı ayırmak isterken lisanssız bir güvenlik görevlisinden dayak yedi. Yediği dayak sonucu komaya giren Chaj, ağır bir beyin hasarı yaşadı. Beyninin bir kısmı aldırmak zorunda kaldı ve artık bir çok yaşamsal faaliyetini tek başına yerine getiremiyor. 

Onu bu hale getirenlere tazminat davası Açan Chaj, 58 milyon dolar tazminat almaya hak kazandı.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: