Vitaly Zdorovetskiy

5/11/2015 0 Comments

Vitaly Zdorovetskiy, Youtube da paylastigi cesitli komiklik sakalar videolarla popüler olan Vitaly Zdorovetskiy facebook ta 2.3 million kisi tarafindan takip ediliyor.

Vitaly Zdorovetskiy Eksi, Eksisozluk bir çesit youtube fenomeni insan popolara nutella sürüp yalaması hala akıllarda çeşitli yöntemlerle kız düşüren, şakalar yapan elemanların yıtıp kanalı. erkek arkadaşıma mı bakıyorsun sen? şakası ve bu şakada kavgaya hazır zencilere silahımı görmek ister misin diye at şeyi gibi dildo çıkarması, zencinin bunun üzerine seninle yarak savaşı yapmak istemiyorum tarzı bir cümle kurup uzaklaşması beni koparmıştır.

2014 Brezilya dünya kupası finali, 13 temmuz 2014 almanya arjantin maçı :) sırasında sahaya dalıp höwedes'i öpme girişiminde başarıya ulaşan, maracana ve rio de jeneiro manzarasını birkez daha ışıklı mışıklı izlememizi sağlamış, put your number in my phone ile ve russian hitman le çok başarılı bulup, zamanında neredeyse diğer tüm videolarını izlemişliğim olan bizim evin çocuğu vitalyzdy.

Bir ara hitman serisine sarmıştı eğlenceliydi adam sırf aksiyon olsun diye masraftan da kaçınmıyor. Gerçek mi değil mi bilemem ama bazı videoların kurgusu cidden iyi oluyor. Gerçi bu hitman muhabbetine tutuklanmıştı american police diyerek yüzünü buruşturup polis aramasına tükürerek. Dolayısıyla adam zaten riskin kralını alıyor her daim. Brezilya planını da çok önceden yapmıştı takip ettiğim kadarıyla hatta facebook sayfasında elemanın biri 10 dolar bahse girerim sahaya atlayacak diye yorum atmıştı Vitaly Zdorovetskiy fenomen oldu şu an o çocuk.











Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: