Dünyanin en sisman insanlari

5/14/2015 1 Comments

Dünyanin en sisman insanlari akil almaz ama gercek kanitlanmis olaylar Guinness kitabina giren obeziteye yakalanmıs bir birinden sisman insanlar



Jon Brower Minnoch

Jon Brower Minnoch Gelmiş geçmiş en kilolu insan olarak kayıtlara geçen ABD vatandaşıdır 635 kiloluk ağırlığı ile Dünyanın En Kilolu İnsanları listesinde hala ilk sıradaki yerini korumaktadır.

Manuel Uribe

Yıllarca yatağa mahkum bir sekilde yasamını sürdüren 48 yaşındaki Manuel Uribe, tam 599 kilo kalbindeki ritim bozukluğu şikayetiyle 2 Mayıs tarihinde vinç yardımıyla hastaneye kaldırıldı Doktorları Uribe'nin ölüm nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak bir zamanlar dünyanın en kilolu kişisi unvanını elinde bulunduran Manuel Uribe'nin ciğerlerinde de problemler olduğu biliniyordu Manuel Uribe 1992 yılında 115 kilogram ağırlığındaydı. 

Daha sonra hızlı bir şekilde kilo almaya başlayan Uribe, 2002 yılından bu yana yatağa bağlı yaşıyordu. Uribe'nin günlük ihtiyaçlarını annesi ve kardeşleri sağlıyordu Uribe, Guinness Rekorlar Kitabı'nı giderek dünyaca ün kazandıktan sonra 2008 yılında Claudia Solis ile dünyaevine girmişti. Uribe'nin nadir dışarı çıktığı günlerden biri de evlendiği gündü.

Patrick Deuel

Patrick Deuel tam 511 kilo 7 senedir evinden ayrılmayan Deuel kiloları yüzünden yüz üstü yatmak zorundaydı cünkü diğer türlü organlarını ezebilirdi. Bir dizi ameliyat ve diyetten sonra mucizevi bir şekilde 168 kiloya indi. Fakat bir süre sonra yine kilo almaya başladı ve çabalamayı bıraktı. İnatçı bir şekilde sağlıksız yemekler devam etti. Bilindiği üzere en son 254 kiloydu.



Keith Martin 445 kilo ağırlığında olması Son olarak zayıflamak için 24 yumurtalı omletinden bile vazgeçti ama nafile iki yıldır yatağa esir yaşıyor 10 yıldır ise evden dışarı çıkamıyor bakımı ise yaklaşık yıllık 120 bin TL'ye mal oluyor.


Walter Hudson

Walter Hudson 544 kg kilosundan dolayı yaşadığı trajik bir olayla duyuldu Hudson'u kurtarmak için tam 8 kişi gerekti günde 2 kutu sosis, 1 kilo pastırma, 12 yumurta, bir ekmek, 4 hamburger, 4 çizburger, 8 büyük porsiyon patates kızartması, 2 tavuk, 4 fırında patates, büyük bir adet kek ve bir sürü abur cubur yiyordu. 91 senesinde, 46 yaşında kalp krizinden ölen Hudson kocaman, özel yapım bir tabutta gömüldü.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

1 yorum:

  1. Patrick Deuel tam 511 kilo 7 senedir evinden ayrılmayan Deuel kiloları yüzünden yüz üstü yatmak zorundaydı .
    amk tabiki böyle olursun ibne bire ice ice bok torbasu olmussun

    YanıtlaSil