igrenc yemekler

6/05/2015 0 Comments

Cin de ki igrenc sokak yemekleri cin de sokak ortasinda satilan bu yemekler olduka popüler durumda ve bu igrenc yemekler Cin de sürekli tüketilmektedir.


Frog Sashimi

Frog Sashimi, Bir Japon yemeği olan Frog Sashimi de canlı yenen yemek türlerinden. buza yatırılmış hala canlı olan hatta kalbi atan kurbağa ve etrafında bacak ve vücudundaki etler çiğ olarak servis ediliyor.

Akrep Corbasi

Akrep Corbasi, Cin'in güneyine ait bu geleneksel Corbada akrep kullanılıyor. Pisirirken zehri yok edilen çorbayı sadece görmek bile pek çok kişiyi ürkütmeye yetiyor. Ayrıca Çin'de akrep kızartması da sokak lezzetlerinden biri haline gelmiş.

Maymun Beyni

Maymun Beyni, Hazırlıklı olun bu yemeğin hazırlanış şekli sizi şok edebilir. Çin gibi bazı ülkelerde maymun beyni egzotik bir yemek olarak adlandırılıyor. Hatta Çin’de maymun beyni çiğ olarak yenilebiliyor. 

Tabi bu bir şehir efsanesi mi gerçek mi onu bilemiyoruz . Söylenene göre Çin’de bir restorant’a gittiğinizde masaya canlı bir maymun sipariş edebilirsiniz. Hatta daha lezzetli olsun diye önce kafasına bir darbe vurur daha sonra da kafatasını parçalarsınız. Bu nasıl bir vahşettir ! İsteyenlere çorbasını da yapıyorlarmış.

Kuzu kellesi

Kuzu kellesi, Türk kültürüne yakın bir yeme alışkanlığı olan Irak yemeği Haşlanmış kuzu kellesi 'Pacha' adıyla biliniyor  Kuzu kellesinin kemikleri dışında her yeri yeniliyor.

Yarasa Corbasi

Yarasa Corbasi, Yemeğin adı minare gölgesi, yarasa tozu gibi uydurma gelse de böyle bir yemek var ve düzgün bir şekilde pişirilmezse ölebilirsiniz. 

Yarasaların etinde çok ciddi bir şekilde hastalanmanıza yol açabilecek parazitler ve patojenler bulunur. Yani yemeği yemeden önce şefe eline sağlık demeyin. Durum hiç de sağlıklı olmayabilir.

köpek

Köpek, Cin ve diger uzagdogu ülkelerinde popüler olan bu yemek son derece mesur 1000 fazla köpek restorani bulunmakta.

Bebek Fare Sarabi

Bebek Fare Sarabi, Tahmin edebileceğiniz gibi Uzak Doğu'ya ait. Kore'de bolca tüketilen bir içki türü. Çin'de ve Kore'de sağlık içeceği olarak biliniyor. Benzine benzeyen bir tadı var.

Canli ahtapot

Canli ahtapot, Güney Kore'de her yil sürekli düzenlenen turistlerin akin etigi canli ahtopot yeme festivali.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: