Tomorrowland Nedir

5/07/2015 , 0 Comments

Tomorrowland Nedir, Belçika 2005 yılından beri her sene Boom bölgesinde gerçekleştirilen ve Avrupa'nın en büyük müzik festivali etkinliklerinden biri


Tomorrowland



Tomorrowland Nedir, ilk olarak 2005 yılında Belçika’nın Bloom kentinde düzenlenmiş. O günden bugüne çığ gibi büyüyerek şu anda Avrupa’nın ve hatta Dünya’nın en iyi müzik festivallerinden biri olmuş durumunda. Zamanla sadece Belçika sınırlarında kalmamış Dünya’nın bir çok yerinde düzenlenmeye başlanmıştır. Bu yıl Belçika, Brezilya ve Amerika da farklı tarihlerde gerçekleşecek. Elbette boşuna “en iyi” denilmiyor. Bunun için bir çok sebebi var. Özellikle bizim gibi  (Türkiye’de yaşayan) insanların bilet alıp birisinin de “aha koltuğunuz burası. oturun efendi efendi dinleyin gidin” demedikleri bir eğlence platformu. Hatta eğlence platosu desek daha doğru olur.

Electro house a biraz ilgisi olanlar Hardwell in başarı öyküsünün yaptığı mash-up larda olduğunu bilir. 2011 yılına kadar çok ünlü olmayan fakat gelecek vaadeden bir DJ olan Hardwell’in ilk olarak Cobra(Energy festivalinin anthem i olarak kullanılan şarkı) şarkısı ile başlayan yükselişi Tomorrowland sonrası global bir fenomen ve genç nesilin en başarılı DJ lerinden biri ilan edilmesiyle zirveye ulaştı.Tomorrowland e katılan onbinlerce kişi tarafından festivalin en başarılı performansı olarak Hardwell’ın gösterilmesi, ona şu anda bir süperstar DJ diyebilmemizin en büyük sebeplerinden biri.

Tomorrowland Festivali, kesinlikle Avrupa’nın en iyi elektronik dans festivallerinden biri. Dubstep, house, techno, trance ve daha birçok elektronik dans melodilerinde en iyi sanatçılardan bangır bangır çalınan en kaliteli müzik, Tomorrowland Festivali’ni büyük bir etkinlik haline getiriyor.

Tomorrowland, her sene genelde Temmuz ayında gerçekleşiyor ve biletleri Şubat ayında satışa çıkıyor. Gördüğünüz gibi o kadar iyi insanlarız ki biletler 1 gün içinde satılıyor olmasına rağmen ‘bizim biletlerimizi kaparlar mı’ diye düşünmeden size de haber veriyoruz.  Kesin olmamakla birlikte 2014 yılında 18-27 Temmuz’da gerçekleşecek olan bu festivali kaçırmayın deriz.

Eğer festival alanında konaklamayı düşünüyorsanız yanınıza  mutlaka yağmur çizmesi ve benzeri şeyler alın. Tomorrowland’in festivalcilere sağladığı bir meteroloji uzmanı da mevcut ve size ne zaman çadırda kalmanız gerektiğini, ne zaman göl kenarında eğlenebileceğinizi haber veriyor.

Tomorrowland dan birbirinden muhtesem kareler...


Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland


Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: