Korkunc iskence yöntemleri

5/05/2015 , 0 Comments

Tarih boyunca insanlarin ortacagda kullandigi inanilmaz Korkunc iskence yöntemleri.


İspanyol Esegi

İspanyol Esegi İspanyol Engizisyonunun gözde ve muhtemelen en acı verici iskence aletlerinden biri. Kurban çıplak bir sekilde, orta kısmında çivilerin bulunduğu, esek semeri biçiminde ve V seklinde tasarlanmıs bu aletin üzerine oturtuluyor. 

Kurban ortadan ikiye bölünene kadar ayaklarına her iki taraftan ağırlıklar asılarak iskence gerceklestiriliyor. Ölmenin çok uzun sürdüğünü sanırım söylemeye gerek yok.

Kaziga Oturtmak

Kaziga Oturtmak Kurban piramit seklindeki bir kızigin üzerine oturtulur ve iplerle burada kalacak sekilde sabitlenir. Ucu sivri piramidin yavas yavas makatı genişleterek ilerlemesi seyredilir. Daha fazla asağılamak için kurban bu iskence sırasından tamamen çıplak olur ve hijyene zerre özen gösterilmez. 

Yani uzun sürenin sonunda içinize giren piramit sizi öldürmese bile kaptığınız enfeksiyonun sizi öldürmesi garantidir.

Diri Diri Gömmek

Diri Diri Gömmek toprağa gömmek veya dar bir kutu içerisinde ölüme hapsetmek insanlık tarihinde şüphesiz ki en çok uygulanılan ölüm cezalarından bir tanesi olmuştur günümüzde hala uygulanmaktadir.

Deri Yüzme iskencesi

Deri Yüzme iskencesi günümüzde ancak filmlerde gördüğümüz seri katillerin deri yüzmeleri, geçmiş zamanlarda en acimasizca ölüm cezaları arasında yer almaktaydı.

Cadi Engizisyonu

Cadi Engizisyonu binlerce insanın iskence görerek öldürüldüğü bu dönemde, yakalanan süphelilere itiraf edene kadar iskence ediliyor sonrada yakılıyorlardi.

Kaynatarak Öldürme

Kaynatarak Öldürme ruslara ait bir idam şeklidir bir kazanda su ve asit kaynatılır ve kurban içine atılarak kaynatılırdı yavas bir ölüm olsa da çekilen acı çok kuvvetlidir.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: