Chupacabra

5/19/2015 0 Comments

Chupacabra ilk olarak 1995 yılında Puerto Rica dağlarında duyuldu. Canovanas civarında garip bir yaratık çiftlik hayvanlarının kanını içerek onları öldürmeye ve yemeye başladı.



Bulunan hayvanların cesetleri üzerinde kanın çekildiği küçük bir veya birkaç delik bulunmaktaydı. Hayvan cesetlerini inceleyen bir yerel veteriner “Yaralar kamış çubuk girecek kadar ve 8-10 cm kadar derine inmekteydi” diye açıklama yapmıştır. 1995 yılında başlayan esrarengiz katliamlar daha sonraki senelerde de artan oranda sürecektir. 

Chupacabra’nın saldırısına uğrayan bir kadın, onu koyu kırmızı gözlü, sivri dişli kanguru benzeri bir yaratık olarak tanımlamış tır. Canovanaslı bir başka tanık ise yaratığı “60-70 cm. boyunda dinozorunkine benzer derili, tavuk yumurtası büyüklüğün de kırmızı gözleri olan, uzun sivri dişli ve sivri çeneli geri doğru yatan kafası olan” bir yaratık olarak tarif etmiştir. Evcil keçilere musallat olduğu için ona Keçiboğan adı verilmiştir. 

Bugüne kadar Kuzey ve Güney Amerika’nın çeşitli bölgelerinden, Chupacabra görüldüğüne dair çok sayıda rapor elde edilmiştir. Bireysel Görgü tanıklarının rivayet açıklamalarında bir takım farklılıklar olmakla birlikte, kendilerini tekrarlayan bazı ortak özellikleri vardır.

Chupacabra’nın büyük bir coğrafi bölgede sayısız görgü tanığı tarafından görülmesi ve muhtemel kökeni ile ilgili tüm tartışmalardan sonra, cevaplanması gereken temel soru yaratığın gerçek mi sahte mi olduğudur. Kriptozoologlar yaratığın gerçek olduğunu düşünüp daha ileri araştırmalar yapmaya devam devam ederken, bilimsel kanıt destekçileri aksini düşünmektedir. Şimdiye kadar yaratığın varlığı ile ilgili somut bir kanıt elde edilememiştir.


Chupacabra

Chupacabra

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: