İlluminati nedir

4/30/2015 , 0 Comments

İlluminati nedir.


İlluminati nedir


İlluminati nedir ? Çoğu insan bunu bilmiyor, bilenlerin de bir kısmı yanlış biliyor. Bunu anlatan siteler var ama bir makalede herşeyi anlatmaya çalışmışlar, bu daha fazla kafa karışıklığına sebep olur. Size bu makalemizde Türkçe karşılığı aydınlatılmış olan illuminatinin temel amacını anlatacağız.

İlluminatinin tarihi çok eskidir. 1 Mayıs 1776 da kurulmuştur. 1785 te Baveryan hükümeti tarafından dağıtılan grubun tüm dökümanları yayınlanmıştır. O tarihten sonraki illuminati topluluğu sürekli gizli kalmıştır. Hala topluluğun kesin varlığı hakkında bir bilgi yoktur. Örgütün temel amacı yeni dünya düzenini kurmaktır. Yeni dünya düzeni bütün dünyayı tek dil, din, devlet  altında toplamaktır.(Bunu 3D olarak aklınızda tutabilirsiniz.) Örgüt amacını istediği kadar (yani çok az) anlatmıştır.Ve Örgüte ait simgeleri her yere yaymaya çalışır.Bu onları güçlü gösterecektir.
        
illuminati ritüelleri Şimdi ise illuminati nedir örgütünün başında 10 kişi olduğu ve bu 10 kişinin tüm dünyaya hükmettiği düşünülmektedir. Amerikan başkanlarının da illuminatiye hizmet ettikleri sağlam görüşlerdendir. Önceki makalelerimiz de anlattığımız Subliminal mesaj,  Backmasking, 25. kare tekniği bu örgütün vazgeçilmez silahlarıdır. Diğer makalelerimiz de bu yollarla anlatılan bilgilin ne kadar etkli olduğununu anlatmıştık.Bu yollarla  amaçlarını yaymaktadırlar.

Cok iğrenç ritüelleri vardır eşref-i mahluk olarak yaratılmış olan Ademoğlunu
aşağıların aşağısı haline getirecek çıplaklık pislik durumlarla kötü varlıkları memnun etme çabasındadırlar bu sebeple pislik yuvaları günümüzde değer gördürülüyor moda deniyor
trend deniliyor.

illüminati de mesela Rockfeller veya Rotchild şeytanıoğlu..
adam soyadına bile vermiş işte Roth child eski ingilizce almancada roth red yani kırmızıdr.şimdi bu elemanlar şeytanla transa geçerler mesela Tom ve Jerry çizgi filminde film yapımcısı eleman pencereleri kapatıyordu ve şeytan kendisini oraya ışınlıyordu önce kadın suretinde leytan suretinde sonra çapkın erkek suretinde görünüyordu bunlar sizce hayal gücü müydü.

illuminati kabala'da, dünyada çoğu kişinin bildiği, Yahudi çocuklarına genç yaşlarda öğretilen Sefirot adında bir şema var bu şema "Tree of life" yani "Yaşam Ağacı" adıyla da bilinir.

illuminati nedir kabala'ya göre dünyadaki her canlı ve nesne moleküler yapısından tutun da dış görünüşüne kadar bu şemaya göre oluşur kabala'ya göre Tanri'ın yarattığı varlıkların bütün gizemi "Sefirot" da saklıdır... Ve Sefirot yani "Tree of life" şemasını çözen biri dünyevi varlıkların tümüne hükmeder.

illuminati ülkemizde de her taşın altında oldukları zannedilen illuminati adlı çok gizli, dünyayı yönetmeyi filan planlayan grupla ilgili, çok fazla yazılıp çizildi bugüne kadar. Pek çok ünlünün, Latince’de “Aydınlanmışlar” anlamına gelen illuminati’nin üyesi olduğu iddia ediliyor. Bu yüzden çok çabuk şan ve şöhrete kavuştukları, klipleri ve filmlerinde de sürekli illuminati’yle ilgili mesajlar verdikleri de söylentiler arasında. Kimse illuminati’nin dünyanın önce gelen bilim insanları ve politikacıları tarafından kurulduğunu, bir grup şarkıcının buraya girse ne olacağını girmese ne olacağını düşünmüyor gibi İşte illuminati adlı gizli örgütün üyesi olduğu ve iste dünyayı kontrol ettiği söylenen illuminati türk ünlüler...


Acun ılıcalı illuminati
Acun ılıcalı illuminati

Aref Ghafouri illuminati
Aref Ghafouri illuminati

Tarkan Tevetoğlu illuminati
Tarkan Tevetoğlu illuminati

Can Bonomo illumunati
Can Bonomo illumunati


Atiye illuminati
Atiye illuminati


Hadise illuminati
Hadise illuminati

Sertap Erener illuminati
Sertap Erener illuminati


Hande Yener illuminati
Hande Yener illuminati

Ve Son Olarak illumemati.
illumemati

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: