Görülmemis Hayvanlar

5/09/2015 , 0 Comments

Daha önce hic görülmemis hayvanlar.



Aye Aye

Aye Aye, Daubentoniidae familyasının tek üyesidir Madagaskar'da yaşayan oldukça nadir bir makimsi maymun türü uzun parmaklıgiller familyasının tek yaşayan üyesidir.

Damla Baligi

Damla Baligi, Uzgün insan suratına benzer görünüşüyle dünyanın en çirkin hayvanlarından biri olarak görülüyor cok derinde yaşadığı için pek sık rastlanan bir balık türü değil. 


Deniz Ejderhasi

Deniz Ejderhasi, Dünyanın en zarif canlılarından biridir denizin en ender görülen hayvanlarından biridir dalgıçlar zaman zaman görüp fotoğraflarını çekmeyi ihmal etmezler.

Shoebill

Shoebill Bu kuş türü Afrika'da yaşamaktadır kanat genişliği 6-7 metredir görüntüsü de gayet korkunçtur ortama girdiğinde kendisine pek bulaşılmaması gerekir sinirlenince ne yapacağı belli olmaz tipe bak at hırsızı tipli bir hayvan.

Uzun Burunlu Maymun

Uzun Burunlu Maymun Amazon ormanlarında yaşayan bu maymun türü kocaman burunlarıyla dikkat çeker koku alma duyuları diğer maymun türlerine göre haliyle daha gelişmiştir.

Yildiz Burunlu Köstebek

Yildiz Burunlu Köstebek keskin bir koku duyusuna sahip bu hayvanlar Amerika ve Kanada'da yaşıyor tırnaklarıyla çok hızlıca kendisine toprak altında yol açabiliyor.

Ciplak Kör Fare

Ciplak Kör Fare, Doğu Afrika'nın kurak bölgelerinde yaşayan çıplak kör fareler, kemirgen takımından hayvanlar dır.

Kaliforniya kondoru

Kaliforniya kondoru yeni Dünya akbabaları familyasından yırtıcı bir kuş türü. Nüfusu bir zamanlar tüm Kuzey Amerika'ya dağılmışken bugün sadece 60 kuş Kaliforniya'nın küçük bir koruma alanında yaşamlarını sürdürmektedir.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: