Amanda Fisher

8/16/2015 0 Comments

Amanda Fisher instagram da kendine aynen benzeyen biri oldugunu kesfeden kizin hikayesi




Amanda Fisher

Resimde gördüğünüz kişi Amanda Fisher, 23 yaşında ve Teksas, Frisco'da yaşıyor. 


Amanda Fisher

Her şey yakın zamanda Fisher'ın arkadaşlarından birinin, instagramda ona çok benzeyen bir kız gördüğünü söylemesiyle başladı. 

İlk başta, arkadaşının abarttığını düşünmüş. "İnsanlar Zooey Deschanel veya Katy Perry'i anımsattığımı söylüyorlar.


Amanda Fisher

Ancak arkadaşları ona benzediğini düşündükleri kızın fotoğrafını gönderdiklerinde, aralarındaki benzerliğe inanamadı. İki genç kız birbirlerine gerçekten de çok benziyorlardı; özelliklede Fisher'ın saçları daha açık renk iken.


Amanda Fisher

Fisher, biraz çekinerek de olsa, kendisine tıpa tıp benzeyen bu kızla konuşmak için instagramdan ona ulaşmaya çalıştı ancak şansı yaver gitmedi. 

Bunun üzerine internet üzerinden yardım çağrısında bulundu. Yan yana koyduğu resimlerini imgur sitesine koyan Fisher, onu bulmak için yardım istedi.

Amanda Fisher

Fisher'ın koyduğu resme, binlerce kişi yorum yaptı. Bazıları onu photoshop yapmakla suçlarken, bazıları da hiç benzemediklerini söyledi. 

Bir kaç gün sonra, bir imgur kullanıcısı aynı kuaföre gittikleri için bu kızı tanıdığını ve adının Meredith Pond olduğunu, 22 yaşında ve İndiana'da yaşadığını söyledi. Fisher, Facebook üzerinden Meredith'e ulaştı ve ikili konuşmaya başladı.

Amanda Fisher

İşin daha da ilginç olan kısmı ise, Pond, Fisher'ın kendisine değil, annesine daha da çok benziyor olmasıydı.



Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: