Lolita Richi

7/29/2015 0 Comments

Barbie çılgınlığı devam ediyor son ‘Barbie’nin adı Lolita Richi, Ukrayna, Kievli bir kız vücudunda hiçbir estetik müdahale bulunmayan Lolita’nın tek yapay yeri kontak lens bulunan gözleri



Ukrayna'nın lolitasının diğer Barbie bebeklerden önemli bir farkı var. Bu kız hiçbir ameliyat geçirmemiş ve görüntüsü tamamen doğal. Lolita tek yapay yerinin kontak lensleri olduğunu söylüyor.. Fotoğraflarında photoshop bulunmayan yeni lolita, fotoğraflarını annesine çektirdi. 1 metre 62 santim boyundaki Lolita Richi iri gözleriyle şimdiden büyük bir hayran kitlesi sahibi oldu.

Bir ‘Barbie’ bebeğin vücut ölçülerine sahip genç kızın annesi de onu destekleyenler arasında. Kızının Instagram ve diğer sosyal medya platformlarına koyacağı resimleri bizzat kendisi çeken 33 yaşındaki Anya Richi de kızının görünüşüyle gurur duyduğunu belirtiyor.
 Asiri iddialı konuşan Lolita Richi, kendisinden başka ‘İnsan Barbie’ tanımadığını, güzellik ve vücut ölçüleri konusunda kimsenin kendisiyle yarışamayacağını söylüyor. Lenslerini takıp makyajını da bitiren Lolita’nın tek yapması gereken o donuk ‘barbie’ bebek bakışlarını takınmak oluyor.




Lolita Richi

Lolita Richi

Lolita Richi

Lolita Richi

Lolita Richi

Lolita Richi

Lolita Richi

Lolita Richi

Lolita Richi

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: