Vücudunu Sigortalatmis Ünlüler

6/22/2015 0 Comments

Vücutlarının ceşitli bölgelerini cılgınca milyon dolar rakamlara Sigortalatmış ünlüler.



Kim Kardashian

Kim Kardashian, Son dönemde verdiği çıplak pozlarla adından sık söz ettiren Kim Kardashian poposunu 21 milyon dolara sigortalattı.

Julia Roberts

Julia Roberts, Bu kadar başarılı olmasında oyunculuk yeteneği kadar bu harikulade gülüşün de etkisi olmuştur. Kendisi de bu durumun farkında olsa gerek. Zira dişlerini 30 milyon dolara sigortalatmış.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, Kalçalarını sigortalattığını herhalde duymayan kalmamıştır. Ancak miktarı bilmiyor olabilirsiniz. Ki o da 27 milyon dolar.

Holly Madison

Holly Madison, Bu kadar şöhretli olmasında, göğüslerinin payının oldukça büyük olduğu ima edilir. Haklılık payı olsa gerek. Zira 1 milyon dolarlık poliçe az buz değil.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt, Vücudunda en sevdiği yerin göğüsleri olduğunu söyleyen Hewitt, onları sigortalatabileceğini belirtmişti. Birçok ünlü yıldız da daha önce böyle açıklamalar yapmış hatta bazıları da gerçekleştirmişti.

Kylie Monigue

Kylie Monigue, Sexy sarkici Kylie tam 5 milyona tüm vicudunu sigortalatan ünlülerden.

Madonna

Madonna, Gögüslerini sigortalatacağı hiç aklımıza gelmezdi. Ancak 2 milyon dolar değerinde bir poliçesi varmış.

Mariah Carey

Mariah Carey, Bacaklarını sigortalatan ünlülerden söylentilere göre Carey bacakları için ilk başta oldukça yüksek bir rakam istemiş ama sonunda 1 milyon dolara razı olmuş.

Heidi Klum

 Heidi Klum, Yatırımını bacaklarına yapan ünlülerimizden. Onun sigorta miktarı da 2 milyon dolar.

Rihanna

Rihanna, Adını görünce, doğal olarak yirmi, otuz milyon dolar gibi rakamları görürüz diye düşünmüştük. Ancak yanılmışız. Çünkü şarkıcı, güzel bacaklarını yalnızca 1 milyon dolar gibi bir rakama sigortalatmış.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: