En Cok insan Öldüren Hayvanlar

6/21/2015 0 Comments

Kasitli olarak dünyanın en çok insan öldüren hayvanlar hiç de beklediğimiz sirada çikmadi açikçası buyrun, kendiniz karar verebilirsiniz.




aslan, lion, leone, лев, Löwe, lejon, leão, leu, luan, lõvi, singa

Aslan, Ormanların kralı Aslan! Her zaman böyle sevimli değiller elbet! Aslanlar her yıl 100 kadar insanı öldürüyor! Hayvan hakları savunucularının bir "oh olsun" dediğini duyar gibiyiz.

Köpekbalığı, Shark, Hai, requin, tiburón, squalo, haj, ryklys,

Köpekbalığı, Listeye sondan başlayalım istedik. İnanılır gibi değil ama, yapılan araştırmaya göre dünyanın en az insan öldüren hayvanı köpek balığı! Bu testere dişli memeliler, gerçekten de her yıl sadece 10 kişiyi öldürüyor.

kurt, wolf, lupo, lobo, loup, волк, serigala, вълк, भेड़िया, 狼,

Kurt, Sondan ikinci sıradaysa kurtlar yer alıyor. Kurtların öldürdüğü avcı sayısı ise sadece 10! Vahşi yaşamın yok olduğunu düşünürsek bu sayı az bile.

fil, हाथी, Elefant, elefante, elephant, слон,

Fil, İnsana yakınlığıyla bilinen filler her yıl sadece 100 kadar insanı öldürüyor. Görünen o ki "Fil hafızası" terimi gerçekten doğru. Eğer bir file yamuk yaparsanız bunu asla unutmayacaktır! Çünkü eğer bir fil sirkten ya da hayvanat bahçesinden kaçmak isterse onu kimse durduramaz.

Yılan, змея, साँप, Schlange, serpent, snake, serpiente, serpente,

Yılan, Bir yılandan daha korkunç olan başka bir şey varsa o da iki başlı yılandır! Her yıl 50 bin insanı zehirleyerek öldüren yılanlar listenin 3. sırasında yer alıyor. Önlerinde saygıyla eğiliyoruz.

Timsah, Krokodil, крокодил, crocodile, krokotiili, मगर, crocodile, cocodrilo, coccodrillo,

Timsah, 10'uncu sırada timsahlar karşımıza çıkıyor. Eğer mesleğiniz timsah bakıcılığıysa her yıl timsahlar tarafından öldürülen 1000 kişiden biri siz olabilirsiniz.

Leopar, Leopard, леопард, macan tulul, léopard, तेंदुआ, leopardo,

Leopar, Ortalama ağırlıkları 75 kilogramdır ve kendi ağırlıklarındaki insanları kolayca öldürebilirler.Yalnızlığı çok sevip genellikle karşılaşmaktan kaçınsalar da her yıl en az 15 kişi leoparlar tarafından öldürülmektedir.

Hipopotam, Nilpferd, хипопотам, Hippo, हिप्पो, hipopótamo, ippopotamo,

Hipopotam, Hipopotamların her yıl böyle 500 kişiyi mideye gömdüklerini söylesek? Şaka şaka hippolar vejetaryen olsa olsa ayaklarıyla eziyorlardır.

Kaplan, Tiger, тигър, tigre, बाघ, тигр,

Kaplan, Kedigiller arasında en fazla insan öldüren hayvandır.Her yıl 300'den fazla insan kaplanlar tarafından parçalanmaktadır.

Bufalo, भैंस, буйвол,

Bufalo, 1,5 tona kadar çıkan ağırlıkları ve insanlardan hoşlanmıyor olmaları onları ölümcül yapmaktadır.Bufalolar tarafından öldürülen yıllık insan sayısı 400 kadardır.

Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: