Dan Bilzerian

6/13/2015 0 Comments

ABD'li profesyonel poker oyuncusu, aktör ve internet sosyal medyada paylaşımlarıyla Instagram'ı kasıp kavuran Dan Bilzerian yine olay yarattı.



30 yaşına gelmeden önce 2 kalp krizi geçirmesi çok şaşırtıcı olmaması gerek aslında. Bitmek bilmeyen partiler, aşırı spor, aşırı poker, aşırı sex, uyku düzensizliği, kokain kullanımı, düzensiz beslenme, haddinden fazla Viagra kullanımı ve daha bilmediğimiz bir çok sebepten dolayı geçirdiği kalp krizi sebebiyle hastaneye yatmıştır. Hastaneye yattıktan tam 12 saat sonra 2. kalp krizini geçirmiştir. Bu esnada Michael Jackson‘ın doktoru olan Conrad Murray onunla ilgilenmiştir ve 2 hafta sonra taburcu olmuştur.

Fazla yetenekli olmasada “Olympus Has Fallen” ve “Lone Survivor” isimli filmlerde boy göstermiştir. Hatta Lone Survivor isimli filmde, minimum 8 dakika ekranda görünme ve minimum 80 kelimelik konuşma karşılığında yapım ekibine 1 milyon dolarlık yardım teklif etmiş ve anlaşma imzalamışlardır. Ancak talihsiz aktörümüz filmde sadece 1 cümle konuşmuş ve 1 dakikadan daha az görünmüştür.
Sonuç olarak şu sıralar prodüksiyon ekibine 1 milyon dolar geri ödeme + 20 centlik tazminat davası açma işleri ile meşgül.

Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla adeta bir fenomen haline gelen Dan Bilzerian sıra dışı yaşamına hız kesmeden devam ediyor İşte Bilzerian'ın paylaştığı o son fotoğraflar...














Beyaz Apple, güncel en ilginç seyler sosyal medya haberleri ve faydali bilgiler güzel kizlar ile ilgili eglenceli bir site maksat eglenelim.

0 Kommentare: